Clubgegevens

Locatiegegevens

Emmahal
Emmastraat 19A
4587 BL Kloosterzande

mob: 06-20559361

Onze speelzaal bevindt zich vlakbij het zwembad, de tennisvelden en de voetbalvelden. In de speelzaal kan op maximaal 10 tafels tegelijk getraind worden. Bij competitiewedstrijden wordt er op maximaal 4 tafels gespeeld met 2 extra inspeeltafels.

De zaal is voorzien van een bar beneden. Er zijn kleedkamers met toiletten aanwezig alsmede ook losse toiletten waaronder 1 invalidetoilet.

Roken is uitsluitend buiten toegestaan.

De schoonmaak van onze zaal gebeurt door enkele enthousiaste vrijwilligers, die éénmaal per week zorgen dat alles er weer perfect uitziet.

Geschiedenis
Tafeltennisvereniging SAR'72 is opgericht op 1 april 1972 op initiatief van Els Neve, er werd met tafeltennissen begonnen in Hotel van Leuven te Kloosterzande. Dat duurde slechts enkele weken; toen werd de intrek genomen in gemeenschapshuis Sint Martinus. Hier is uiteindelijk gespeeld tot oktober 2001, waarna SAR '72 zijn intrek kon nemen in de nieuwe "Tafeltennishal" in de Hontenissehal.

Vanaf september 2010 hebben we onze nieuwe zaal in gebruik genomen die we delen met stichting Kloortje. Deze zaal is grotendeels opgebouwd door eigen leden van beide verenigingen. Op 19 februari 2011 was de officiele opening.

Sportieve prestaties waren er genoeg in de afgelopen jaren: vele individuele en teamkampioenschappen zowel in Zeeland als daarbuiten met als hoogtepunt het Nederlandse Kampioenschap van het meisjesteam in 1999.

Naast een aantal recreanten (niet-competitiespelers) komen momenteel 7 senioren- en 4 jeugdteam uit in competitieverband.

 

Wist U dat
Wist u dat: De naam S.A.R. Sla Altijd Raak betekent.
Wist U dat: Tonny van Goethem deze naam verzonnen heeft
Wist U dat: Etienne van Acker er '72 achter geplakt heeft, dit omdat onze vereniging in 1972 is opgericht
Wist U dat: Onze club is opgericht door Els Neve-Pieters
Wist U dat: Etienne van Acker reeds vanaf de eerste dag lid van onze club is
Wist U dat: Wij ooit de verenigingsbeker gewonnen hebben tijdens de Zeeuwse Kampioenschappen

Trainen
Op maandag- en donderdagavond kan je komen trainen of vrij spelen. Tijdens de trainingen is een trainer aanwezig om oefeningen te bedenken of aanwijzingen te geven om je te verbeteren. Op andere tijden kan er (ook) vrij gespeeld worden. 

Maandag 18:30 – 19:30 uur: training jeugd + vrij spelen voor iedereen
Maandag 19:30 – 21:00 uur: training senioren
Donderdag 18:30 – 19:45 uur: training senioren + jeugd
Donderdag vanaf 19:45 uur: vrij spelen voor iedereen

 

SAR'72 bewijst steeds weer dat goede sfeer en sportieve prestaties hand in hand kunnen gaan!