Aanmelden

Maak kennis met:    

Tafeltennisvereniging SAR ’72!Vind jij het ook zo leuk om een potje te tafeltennissen? Om gezellig met een vriend of vriendin een balletje te slaan? Bij Tafeltennisvereniging SAR ’72 in Kloosterzande ben je van harte welkom!

Tafeltennis is een leuke, laagdrempelige sport. Iedereen kan het: of je nu oud bent of jong, of een goede of minder goede conditie hebt. Onze gloednieuwe speelzaal is ook toegankelijk voor mensen met een beperking. Zo is er bijvoorbeeld een invalidentoilet aanwezig.
Zou je het leuk vinden om regelmatig te tafeltennissen of wil je jezelf verbeteren? Word dan lid van onze vereniging. SAR ’72 is een gezellige, sportieve en leerzame club. We hebben momenteel zo’n 60 leden tussen de 8 en 78 jaar. Er wordt op ieders niveau gespeeld: van recreanten tot echte fanatiekelingen. SAR'72 bewijst dat goede sfeer en sportieve prestaties hand in hand kunnen gaan!

Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen! Tijdens een training of competitiewedstrijd bijvoorbeeld.

 

Trainen
Op maandag- en donderdagavond kan je komen trainen of vrij spelen. Tijdens de trainingen is een trainer aanwezig om oefeningen te bedenken of aanwijzingen te geven om je te verbeteren. Op andere tijden kan er (ook) vrij gespeeld worden.

Maandag 18:30 – 19:30 uur: training jeugd + vrij spelen voor iedereen
Maandag 19:30 – 21:00 uur: training senioren
Donderdag 18:30 – 19:45 uur: training senioren + jeugd
Donderdag vanaf 19:45 uur: vrij spelen voor iedereen

 

Competitie spelen
Als je het leuk vindt om wedstrijden te spelen, kan je deelnemen aan de competitie. Momenteel spelen 7 seniorenteams en 4 jeugdteam in competitieverband. De competitiewedstrijden van de seniorenteams vinden plaats op vrijdagavond en de jeugdteams spelen op zaterdagmiddag.

 

Word lid!
Wil je lid worden van onze vereniging? Bel dan naar Joris Malcontent, de secretaris van onze vereniging, via 06-57584613 of stuur een mailtje naar onze ledenadminstrateur Joop Maas: ledenadm@sar72.nl. Ook kun je via bovenstaand telefoonnummer en e-mailadres meer informatie opvragen. Uiteraard kan je voor meer informatie ook terecht op onze website www.sar72.nl. Of loop gewoon eens een keertje binnen tijdens een competitiewedstrijd of trainingsavond.

 

Adres SAR ’72
Emmahal
Emmastraat 19A
4587 BL Kloosterzande
Tel: 06-20559361