06-02-2012 :: Uitslagen Die Meede toernooi

Op zondag 5 februari werd het Die Meede toernooi gehouden. Van SAR waren er 7 deelnemers aanwezig. Dit waren Johan, Octaaf, Peter Sloot, Etienne, Paul, Davy en Judith.

Johan en Octaaf kwamen uit in de 1e klasse, Peter en Judith in de 3e klasse, Etienne en Paul in de 4e klasse en Davy in de 5e klasse.

 

Johan en Octaaf wonnen verrassend het dubbel in de 1e klasse. In de finale wonnen ze met 3-1 van het Wanzl/Belcrum dubbel Gimbrere/van Meer.

In het enkel sneuvelde Johan in de poule. Octaaf werd vierde!! In de halve finale moest hij na 13-11 in de 5e game de winst aan Tommy Gimbrere laten.

Ook de troostfinale ging helaas in vijf games verloren tegen Koen Weterings. Toch is de 4e plaats een zeer goede prestatie, gezien het deelnemersveld.

 

In de 3e klasse verloor Peter Sloot, samen met zijn dubbelpartner, de halve finale.

Bij het enkel sneuvelde Judith al in de poule. Peter overleefde te poule wel, maar strandde in de kwartfinale.

 

Etienne en Paul grepen in de 4e klasse net naast de titel in het dubbel. In de finale moesten ze hun meerdere erkennen in het dubbel Tebbe/Nebbeling van Wanzl/Belcrum.

Beide kwamen in het enkel wel de poule door, maar sneuvelden in de kwartfinales.

 

Bij Davy wilde het deze dag niet lukken. In zowel het dubbel als het enkel overleefde hij de poule niet.

Toch was het voor iedereen een heel leuke dag, met veel wedstrijden. Een supergezellig toernooi, waar we volgend jaar zeker weer naar toe gaan.